کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک!

۲۲ اسفند ۱۳۹۶ الکتریک

در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ، به سبک گوره خری، که به زبرا کیک معروف هست را به شما آموزش داده ایم.

در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ، به سبک گوره خری، که به زبرا کیک معروف هست را به شما آموزش داده ایم.

 
مواد لازم:

    پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
    بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
    وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
    مهست‏ (یا شیر)  ۱ لیوان
    آرد سفید  ۲ لیوان
    روغن  ۱/۲ لیوان
    شکر  ۱ لیوان
    تخم مرغ ۴-۳ عدد

 کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک!

طرز تهیه:
         
۱-درون کاسه تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر مخلوط کنید حداقل سه دقیقه به همراه همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.سپس روغن و مهست(یا شیر) را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته به همراهشید.
 
۲-آرد را چند به همراهر الک کنید تا سبک شود سپس به همراه بکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و به همراه قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.

۳-مایه این کیک نه شله نه سفته.وقتی مایه کیک یکدست شد، به دو قسمت مساوی تقسیمش کنید.

۴-بهتره دو قسمت رو در دو ظرف یک اندازه بریزید که مساوی بودنشون رو بهتر بتونید متوجه بشید.

۵- ۳ قاشق پودر کاکائو رو به یکی از ظرفها اضافه کنید

۶-و ۳ قاشق آرد هم به ظرف دیگه اضافه کرده مایه هر دو ظرف رو هم بزنید تا کاملا مخلوط بشند.مراقب به همراهشید هیچ کدوم از ۲ ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه.
 
۷-اضافه کردن آرد رو برای یکی کردن غلظت دو مایه میکنیم. اگه آرد به بخش سفید کیک اضافه نکنیم، در نهایت بخش کاکائویی کیک سنگین تر میشه و پایین کیک جمع میشه و کیک شکلی که به همراهید داشته به همراهشه رو نخواهد داشت.

۸-کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا به همراهروغن چرب کنید ۳ قاشق غذاخوری از مایه ساده کیک رو در وسط قالب بریزید. میتونید به جای ۳ قاشق غذاخوری مثلا از یک ملاقه هستفاده کنید. ولی برای هر دو مایه کیک از قاشق یا ملاقه ی هم اندازه هستفاده کنید.

۹-بدون تکون دادن قالب ۳ قاشق از مایه کاکائویی رو درست وسط مایه ساده بریزید.مکث نکنید و همینطور یکی در میون از مایه های کیک وسط قسمت قبلی بریزید.

۱۰-اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه.مقدار کیک نبه همراهید از ۳/۴ (سه چهارم) قالب بیشتر به همراهشد.

۱۱-بعد از اینکه همه ی مایه کیک رو به صورت یکی در میون در قالب ریختید، میتونید به همراه یه خلال دندون روش طرح ایجاد کنید.

۱۲-به این صورت که از مرکز کیک خلال دندون رو به سمت بیرون بکشید و یا برعکس.
 
۱۳-یا اینکه یکی در میون از مرکز به بیرون، و از بیرون به مرکز بکشید تا طرح قشنگی روش ایجاد بشه.

۱۴-میتوانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل های جالبی پس از پخت داشته به همراهشید.

۱۵-قالب کیک را درون فری که از قبل به همراه دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید.

۱۶-میتونید سر ۳۰ دقیقه کیک رو چک کنید.

۱۷- ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر یا مایکروفر رو به همراهز نکنید.

۱۸-بعد از ۴۰ دقیقه به همراه خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته.

۱۹-کیک را پس از اماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بصورت ساده یا تزئین شده سرو کنید.

سایر نکات:

۱-مقدار شکر رو میتوانی تا یک لیوان نیم هم بریزید.

۲-این کیک را توی قابلمه هم میتوان پخت که فقط کف قابلمه رو کمی چرب میکنید و روی شعله خیلی ملایم زیر قابلمه شعله پخش کن میذارید و روی در قابلمه دمکنی میذارید تا عرق در قابلمه روی کیک را خیس نکند.

دانلود آهنگ مسعود صادقلو ما به هم میایم